Pärnu Sadama treeneri Heiko Rannula mängujärgsed kommentaarid: "Mängu algusega olen väga rahul. Rääkisin palju meestele, et mängu algus on väga tähtis, kõik tulid sajaga peale. Tulin teise algrivistusega ka, kui tavaliselt, kõik on võitlejad vennad.

Võib olla nemad tulid natukene pehmelt peale ja kui teisel veerandil panid nemad teise käigu sisse, siis jäime pehmeks. Nemad said otsustavatel hetkedel ründelauad kätte, panid korvialt 2+1 ära. Ma ei saa öelda, et meil ainult füüsiliselt jõust jääb puudust, aga pigem mentaalsest sitkusest, et tähtsatel momentidel ära kannatada. Me ei ole võimelised viskama 90 punkti, peame kaitses paremini mängima.

Dorrise ja Järvelaineni kohta ei saa midagi halba öelda, ilmselgelt olen pidanud mänguplaani muutma. Mängustiil on palju erinev varasemast. Väga palju jääb pall seisma, väga palju mängime palli korvi alla ja väga raskelt tuleb see sealt välja. Ma ei ole rahul mängupildiga, aga töötame selle kallal, et saada seda paremaks. Praegu me viiekesti kokku ei klapi."