Septembri lõpus kuulutasid Avis Rapla korvpallimeeskond, fännklubi ja Rapla Korvpallikool välja ideekonkurssi leidmaks maskotti. Laupäeval autasustatakse maskoti ideekonkurssi parimat ideekavandit, mis valiti välja 54 loova võistlustöö seast. Parimat ideelahenduse autorit ootab hooaja pääse kõikidele Rapla esindusmeeskonna kodumängudele ning mitmed auhinnad Olybetilt, Vicilt ja Mammalt.

Ideekorkurssi eesmärk oli leida tegelaskuju, kes koos fännidega oleks justkui kuues mees väljakul, kui koduvõistkonnad võistlustules tuge vajavad. Lisaks esitlevad Rapla korvpallisõbrad meistriliiga meeskonna uusi fännitooteid ja räägivad uuest fännklubi tarvis loodud MTÜ-st.

Korvpallipäeva raames toimuvad kell 15.30-17.00 mitmed sportlikud võistlused nii suurtele kui ka väikestele korvpallisõpradele, et koos muusika ja hea seltskonnaga luua nii avamänguks kui ka terveks eelseisvaks hooajaks positiivseid emotsioone.

Kell 17 algab Rapla meistriliiga hooaeg, kui võõrustatakse Rakvere Tarvast. Mängu otseülekanne on nähtav nii Delfi TV-s kui TV6-s.