„Esimesel poolajal oli meil väga raske, kuid teisel panime oma kogemused maksma ja saime väärt võidu,“ rääkis Sõber.

Kohtumist alustas paremini Rakvere Tarvas. Siiski ei lasknud Rapla end sellest häirida, vaid varsti olid juhtohjad juba nende käes. Veerandaja lõppedes oli seis aga tasa 18:18. Teisel veerandil hoidis TYCO Rapla liiderpositsiooni kindlalt enda käes ja vahe püsis pidevalt mõne punkti peal. Tarvas küll proovis vahet vähendada, kuid Indrek Ruudu hoolealused mängisid isuga, juhtides poolajapausile minnes 36:34.

„Esimene poolaeg näitas, et mängu oli täna küll. Vastase kiituseks tuleb öelda, et nad panid teisel poolajal oma paremuse kindlalt maksma. Jenkins oli meie jaoks liiga hea ja Saage pani kohati hulle viskeid. Olid tarvalikud valusad kolmesed ja teisel poolajal ise eksisime kaitses põhitõdede vastu, mida treener kogu aeg räägib,“ sõnas TYCO Rapla mänedžer Jaak Karp.

Teisel poolajal aga Rapla mäng lagunes. Mängijatel ei olnud enam rünnakul nii aktiivsed. Põhjuseks oli Rakvere Tarva üha kindlamaks minev mäng. Andres Sõbra hoolealused said hoo sisse, haarates juhtohjad enda kätte ja juhtides enne otsustavat kümmet minutit 57:45. Neljandal veerandajal jätkus Tarva hea minek. Kaitses oldi kindlalt, sundides Raplat raskete visetele. See tõi neile edu, kuna vahe muudkui paisus. Kohtumise võitis Tarvas lõpuks kindla edumaaga, seisuks 81:61.

Tarva poolelt oli resultatiivseim 5 kaugviset tabanud ja 20 punkti visanud Kristo Saage. Juris Umbraso lisas 18 ning Gregory Jenkins ja Giedrius Gustas, mõlemad 16 silma. Jenkins korjas lisaks lauast 17 palli, tehes kaksikduubli. Rapla poolelt jõudsid kahekohalise arvu punktideni Ziga Fifolt ja Sven Kaldre, kes tõid vastavalt 15 ja 12 punkti.