"Tänases olukorras, kus inimesed paratamatult väldivad saali tulemist ja soovivad sporti jälgida veebi või televisiooni vahendusel, otsustasime koostöös Delfi ja klubidega taastada otseülekanded kõikidest kõrgliiga mängudest," sõnas Eesti Korvpalliliidu juhatuse liige Priit Sarapuu.

"Eesti korvpalli näeb otseülekannetena rohkem kui kunagi varem. Lisaks kõrgliiga mängudele on sellest hooajast sport.television.ee platvormi vahendusel nähtavad ka paljud G4S Noorteliiga, Saku I ja II liiga ning naiste liigade mängud. Korvpall jõuab rohkemate fännideni ning selle üle on vaid hea meel,” lisas Sarapuu.

“Enam kui aasta tagasi kindlaid “mängupäevi" valides oli meie soov iga konkreetse otseülekande väärtust ja tähtsust tõsta. Ajal, kus koroonaviirus kahjuks uuesti ja jõuliselt pead tõstab ning distantsi hoidmine, kogunemiste ja kokkusaamiste vältimine ning muud viiruse piiramise meetmed aina olulisemaks muutuvad, oleme saanud üha enam tagasisidet korvpallifännidelt, kes väljendanud soovi ja võimalust vältida saalidesse kohaleminekut ja võimalust igale mängule ekraani vahendusel kaasa elada. Koostöös korvpalliliidu ja klubidega otsustasime seetõttu kiirelt reageerida,” kommenteeris Delfi tegevtoimetaja Tarmo Paju.

Reedel näeb Delfi TV vahendusel kahte Paf Eesti-Läti liiga kohtumist, kui Rakvere Tarvas võtab kodusaalis vastu TalTescvi korvpallimeeskonna ning Rapla Utilitas sõidab külla BC Kalev/Cramole. Mõlemad kohtumised algavad kell 19.00.