Mängu algus oli sootuks pingelisem, kui ilmselt keegi oodata osanuks. Esimene veerand lõppes viigiseisul 20:20, poolajale mindi lausa Pärnu 40:39 eduseisul. Pärast poolajapausi said aga Cramo mehedki end korralikult käima ning tegid väga korraliku 18:3 spurdi. Seejärel pärnakatel enam ohtlikuks saada ei õnnestunudki ning mäng kuulus Kalev/Cramole lõppskooriga 85:64.

BC Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak: "Teisel poolajal panime oma paremuse ikkagi õnneks maksma. Esimesel poolajal eeldasime ehk, et tuleb kergemalt kätte, aga teisel hooajal kui saime juurde panna, siis tegime vahe sisse ja mäng enam pingeliseks ei läinud, neljas veerand oli jälle üsna pingevaba. Aga Pärnu oli täna väga tubli, terve esimene poolaeg hammastega korvis kinni. Midagi kergelt ei tulnud, pidime ikkagi endast maksimumi andma."

Pärnu Sadama peatreener Heiko Rannula: "Esimene poolaeg oli okei, kolmas veerandaeg oli kohutav. See võtabki kokku. Rääkisime poolajal pikalt-laialt, et peame olema valmis füüsilisemaks mänguks, aga ei olnud ja kolme-nelja minutiga läks mäng ära. Lasime kolmandal veerandajal lihtsalt ära panna ja kui Cramo-sugune meeskond hoo sisse saab, siis surubki ikka võiduni."