Lisaks andsid kahtlase proovi Põhja-Makedoonia kodustatud ameeriklane Jacob Wiley ja Bojan Trajkovski. Kogu Põhja-Makedoonia delegatsioon pandi isolatsiooni.

Eesti korvpalliliidu teatel tehti täna Põhja-Makedoonia koondise delegatsioonile koroonaviiruse kiirtest, mis paljastas veel kaks positiivset tulemust. Pole teada, kas tegu oli Wiley ja Trajkovski või hoopis uute juhtumitega.

Täna tehakse kogu delegatsioonile täiendavad SARS-CoV-19 PCR testid, mille tulemused selguvad homme. Seejärel otsustatakse, kas mäng saab toimuda käesolevas aknas või mitte.

Mladenovski ja Trajkovski poleks Põhja-Makedoonia koondises ilmselt suurt rolli mänginud, küll on nende jaoks ülioluline Hispaania kõrgliigas Gran Canarias leiba teeniva Wiley tervis.

Esmaspäeva õhtul peaks Põhja-Makedoonia kohtuma Eestiga. Täna kell 20.30 läheb Eesti vastamisi Venemaaga. Pärast Tallinnase jõudmist andis positiivse proovi üks Venemaa koondislane, aga tema puhul selgus, et ta oli viiruse varem läbi põdenud ja polnud nakkusohtlik.

Eesti korvpalliliidust öeldi Delfile, et makedoonlaste positiivsed proovid Eesti - Venemaa matši ei mõjuta. Hommikul selgunud proovide tulemused olid negatiivsed ja kiirteste tegema ei hakata.

Seni on 2022. aasta EM-valiksarja B-grupis Itaalial kaks, Eestil ja Venemaal üks ning Põhja-Makedoonial null võitu.