Itaalia võitis esimesed kümme minutit 25:23, aga poolteist minutit enne teise veerandaja lõppu läks Põhja-Makedoonia oma noore liidri Nenad Dimitrijevici vedamisel kaheksa punktiga ette. Esimese poolaja vähenes lõpuks makedoonlaste edu kuue punkti võrra, nad juhtisid 43:41.

Neljandale veerandajale mindi vastu Põhja-Makedoonia 64:63 eduseisus.

Otsustavat perioodi alustasid paremini itaallased, aga kolm minutit enne lõppu oli seis sisuliselt viigis. Siis tabasid kahel järjestikusel rünnakul kaugviske Amedeo Tessitori ja Leonardo Candi, Dimitrijevic korjas endale tehnilise vea ja Itaalia eduseis oli hoobilt 89:81. Reaalset võiduvõimalust enam Põhja-Makdeoonial ei tekkinud.

Itaalia resultatiivseim oli 18 punktiga Amedeo Tessitori, 13 punkti ja 9 söötu lisas Marco Spissu. Põhja-Makedooniale tõi Nenad Dimitrijevic 24 punkti ja 12 söötu, kodustatud ameeriklane Jacob Wiley arvele jäi 17 punkti ja 6 lauapalli.

Põhja-Makedoonia mängujuht Nenad Dimitrjevic tegi ohtralt skoori.

Itaalia peatreener Romeo Sacchetti otsustas täna koosseisust välja jätta kogenud Michele Vitali ja Simone Zanotti, homsest matšist Eestiga jäävad eemale Filippo Baldi Rossi (täna Põhja-Makedoonia vastu kolm punkt) ja Giordano Bortolani (seitse punkti), neid asendavad just Vitali ja Zanotti.

Paberil läheb Itaalia rivistus tugevamaks, eelkõige Saksamaal Bambergis mängiva Vitali näol. Eelmisel aastal kostitas 196 cm pikkune viskaja Saku Suurhallis Eestit 22 punktiga. Tsentrina tegutsev Zanotti on Pesaros Henri Drelli klubikaaslane.

Matš algab Eesti aja järgi kell 13.30.

Itaalia on endiselt täisedu nelja võiduga C-grupi liider. Venemaal on kaks võitu ja kaks kaotust, Eestil üks võit ja kaks kaotust ning Põhja-Makedoonial null võitu ja kolm kaotust.

Itaalia ja Põhja-Makedoonia kohtuvad uuesti pühapäeval, homme läheb Põhja-Makedoonia vastamisi Venemaaga.