Võrreldes nädala keskel toimunud mänguga Põhja-Makedoonia vastu on soomlane teinud koosseisus ühe muudatuse. Kui Skopjes jäi 14 palluri seas lõpuks koosseisust välja Tanel Kurbas ja Kaspar Treier, siis sedapuhku on Treieri asemel väljas Rait-Riivo Laane.

Koosseis mänguks Itaaliaga: Siim-Sander Vene (kapten), Kristian Kullamäe, Rain Veideman, Janari Jõesaar, Kristjan Kitsing, Rauno Nurger, Kerr Kriisa, Kaspar Treier, Martin Dorbek, Henri Drell, Sander Raieste, Kregor Hermet.

Põhja-Makedoonia mängu lõpus ennast halvasti tundma hakanud Vene tegi kaasa mõlemad tänased treeningud, seega peaks ta homme platsile astuma. "Tunnen ennast juba natuke paremini kui eile," rääkis ta lühidalt peale õhtust treeningut.

Peatreener Toijala kommentaar: "Otsustasin natuke pikema koosseisu kasuks. Venel oli pärast eelmist mängu natuke probleeme. Paistab, et temaga on enam-vähem korras, aga meile oli igaks juhuks eesliini täiendust vaja. Vene tegi mõlemad tänased treeningud kaasa ja tal tuli justkui energia tagasi. Teiste mängijate tervis on korras."

Eesti tegi korvpalli 2021. aasta EM-i valiksarjale vägeva alguse, kui võõrsil alistati Põhja-Makedoonia 81:72. Itaalia oli samal ajal 83:64 parem Venemaast.

EM-finaalturniirile pääsemiseks peab Eesti edestama alagrupis vähemalt Põhja-Makedooniat või Venemaad - Itaalia on finaalturniiri ühe korraldajana seal koha juba taganud.