Venemaa koondise kasuks viskasid Jevgeni Baburin 14, Andrei Vorontsevitš 13 ning Mihhail Kulagin 12 punkti. Venelased hiilgasid kaugvisetega ning läbi korvirõnda saadeti 17 kolmepunktiviset. Kaugvisete protsent oli koguni 47,2%.

Eestile tõid Janari Jõesaar 10, Henri Drell 9 ning Maik-Kalev Kotsar ja Kristian Kullamäe 8 silma. Eestlased tabasid kõigest viis kaugviset.

Venelased hiilgasid ka lauavõitluses. Ründelauast võeti koguni 17 palli. Kogu lauavõitluse võitis Venemaa 44:28.

Venemaa on endale taganud juba pääsme 2022. aasta EM-finaalturniirile. Eesti saatus selgub esmaspäeval, kui minnakse vastamisi Põhja-Makedooniaga. Kui Eestil on tabelis kaks võitu ja kolm kaotust, siis Põhja-Makedoonial on koos üks võit ja neli kaotust. Esimese omavahelise mängu võitis Eesti 81:72 ehk eestlastele piisab EM-pileti kindlustamiseks ka kaheksapunktilisest kaotusest.

B-alagrupi tabelises: 1. Itaalia 4/2, 2. Venemaa 4/2, 3. Eesti 2/3, 4. Põhja-Makedoonia 1/4.

Põhja-Makedoonia sai oma ainsa võidu pühapäeval, kui alistati Itaalia 87:78.

Ent Põhja-Makedoonia leeris ei ole kõik sugugi päikeseline, sest nende parim mängija Nenad Dimitrijevic vigastas viimastel minutitel põlve. Omal jalal ei suutnud 22 punkti visanud mängujuht platsilt minema kõndida. Peatreener Aleksandar Todorov teatas presskonverentsil, et homme Dimitrijevic Eesti vastu ei mängi.

Eesti hoidis samal ajal mitmeid võtmemängijaid ilmselgelt esmaspäevaks. Venemaa vastu ei käinud väljakul Sten Sokk ning kerge vigastuse tõttu jäei koosseisust välja Kaspar Treier. Esmaspäeval peaksid mõlemad mehed mänguvalmis olema.

Eesti koosseis Venemaa vastu: Kristian Kullamäe, Sten Sokk, Rait-Riivo Laane, Märt Rosenthal, Martin Dorbek, Jaan Puidet, Janari Jõesaar, Henri Drell, Mihkel Kirves, Kregor Hermet, Rauno Nurger ja Maik-Kalev Kotsar.

Venemaa koosseis: Jevgeni Baburin, Artem Komolov, Mihhail Kulagin, Grigori Motovilov, Ivan Strebkov, Anton Astapkovitš, Jevgeni Valiev, Stanislav Ilnitski, Anton Kvitkovski, Pavel Savkov, Andrei Vorontsevitš ja Vladimir Ivljev.

Novembris kaotas Eesti Saku Suurhallis Venemaale 56:84.

Eurobasket 2022 ülekandeid näed TV3 Sport kanalitest või veebis go3.tv.