"Tahaksin fännide ees kaotuse pärast vabandada. Teisest küljest - mäng oli ju põnev ja ilus. Hoolitsesime enda asjade eest ning valmistusime play-off'iks. Mehed õppisid sellest mängust palju. See tuleb meile veel kasuks," ütles Karasev pärast 85:88 kaotust.

"Eesmärk ei olnud iga hinna eest võita. See ei tähenda, et me siia kaotama tulime. Me mängisime selleks, et võita. Kuid mitte iga hinna eest."

Zenidil oli põhiturniiri neljas koht igal juhul kindlustatud. Astana noppis aga Kalevi ees viimase play-off pääsme.

Astana peatreener Ramunas Butautas: "Tahaksin Zeniti tänada hea mängu eest. Nad mängivad sel aastal tõesti hästi. Tunnistasin Vasili Karasevile, et nautisin Zenidi kõrget tempot ja agressiivset mängu kogu hooaja jooksul. Neil on noor tiim ning nad on sel hooajal nii palju saavutanud. Ma tean, et nad suudavad veel enamat. Kuid meil oli siin tohutu võidukohustus. Mängus oli play-off ning see, kas meie hooaeg on edukas või läbikukkumine. Meil oli hooaja lõpus palju vigastusi. J'Covan Brown sai vigastada tänase mängu käigus. Kuid pingilt tulid mängijad, kes tõesti aitasid meid. Olen tulemusega väga rahul."