Seega saab Varrak uue võimaluse Piimameister Otto/Rapla vastu end tõestada. Cramo ainus kaotus G4S meistriliigas pärineb just Raplaga kohtumisest, esindusklubil tehti selg prügiseks 19. novembril. Cramo peatreeneriks oli tookord Varrak, Kuusmaa sekkus olukorda klaarima teisel poolajal, kuid edutult. Raplaga mängitakse taas homme (laupäev, 21. jaanuar).

"Enam sellist asja ei juhtu. Varrak juhendab algusest lõpuni iseseisvalt ja ma pole kindel, kas Raplasse üldse sõidan. Klubi juhatus kiitis meie plaani heaks. Saan ise natuke hinge tõmmata ja asju kõrvalt vaadata ning mängijad ei pea ka igal kohtumisel minu lõugamist kuulama. Kuigi sellist peatreeneri ameti delegeerimist väga laialdaselt ei harrastata, siis mina selles halbu momente ei näe. Kunagi sain ise Veselin Matici juures abitreenerina töötades mõnda mängu juhendada ja kindlasti oli see huvitavaks kogemuseks. Avanes võimalus omi mõtteid ja ideid rakendada. Alar on meeskonna juhendamiseks igati valmis," arendas mõttekäiku Kuusmaa.

Lisaks laupäevasele mängule Raplaga on Varrak tüüri juures 29. jaanuaril kohtumises TTÜ-ga ning 1. veebruaril kohtumises Tallinna Kaleviga.

Raplaga mängust keegi Cramo ässadest kõrvale ei jää ning ainuisikuliset Varrak otsustab, keda kasutab ja keda mitte. Kergete vigastustega on Kuusmaa sõnul kimpus Gregor Arbet ja Reimo Tamm. Delfi keskkonnast on homme võimalik jälgida vastasseisu Piimameister Otto/Rapla - Kalev/Cramo tasulist videoülekannet.