Külalismeeskond Tenerifelt alustas kohtumist paremini, võites avaveerandaja 23:17. Poolajaks läks aga juhtima kodumeeskond, olles puhkepausiks ees numbritega 40:38.

Kolmandaga veerandajaga suurendas Manresa edu veelgi, kui enne viimast perioodi oli eduseis juba 12-punktiline. Veel 7 minutit ja 50 sekundit enne kohtumise lõppu juhtis Manresa 71:52, kuid seejärel algas Tenerife tagasitulek. Viimaseks minutiks jõuti kahel korral viie punkti kaugusel, kui kaotusseis oli 82:87 ja 84:89. Viigini siiski ei jõutud ning lõpuks sai Manresa kirja 91:87 võidu.

Janari Jõesaar viibis platsil 5 minutit ja 43 sekundit ning selle aja jooksul oma punktiarvet ei avanud. Protokolli sai ta kirja ühe resultatiivse söödu. Meeskonna resultatiivseimaks kerkis 27 silmaga Tim Abromaitis, Nico Brussino panustas 19 punkti. Manresa suurim punktitooja oli Ryan Toolson 18 silmaga.

Vahepeal play-off kohal asunud Tenerife on Hispaania kõrgliigas kaotanud seitse järjestikust kohtumist ning langenud kümnendale positsioonile.

Hispaania kõrgliigas on täna võistlustules ka Siim-Sander Vene koduklubi Gran Canaria, kes võõrustab kell 20.30 algavas kohtumises Madridi Reali.