Delfi kirjutas Kalev/Cramo ja Tartu Ülikooli Balti liiga kohtumise järel, et treenerites ja mängijates on tekitanud arusaamatusi vilemeeste uus rangem stiil, kus iga kontakti puhul fikseeritakse määruste rikkumine. Eesti korvpalliliidu koolitusjuhi Aare Halliko sõnul on kohtunikud vilet karmistanud põhjusel, et sarnase suuna on neile kätte juhatanud rahvusvahelised alaliidud.

Visnapuu, kes tänagi Hallikoga mängujärgselt pikalt vestles, jahutas veidi tundeid maha. "Ma saan sellest kõigest väga hästi aru. Treeneritele iseenesest meeldib, kui mäng on puhtam. See nõuab palluritelt rohkem jalgade peal mängimist ja paremat füüsilist ettevalmistust. Nad peavad kõige sellega kaasa minema," ütles Visnapuu.

"Küsimus on kommunikatsiooniprobleemides. Info lihtsalt ei jõudnud punktist A punkti B. Siin ei ole mõtet kellegi peale näpuga näidata või süüdlasi otsida, vaid tuleb seda ühiselt vaadelda, suhelda ja üritada sellest parim võtta. Meie poolt ei ole sellele tegelikult mingit negatiivset vastuvõttu. Meedias kajastub see lihtsalt kui torm veeklaasis. Tihtipeale lähevad meedia kaudu asjad natuke suuremaks, kui nad tegelikult on."