"Mees-mehe vastu mängisime nad lihtsalt üle. Neljandal veerandajal ja lisaajal istusid nad aga maa-alasse ning meie kaugelt sisse ei saanud. Pall liikus normaalselt, kohad olid enamjaolt välja mängitud, aga kui mehed viskavad 0/7 (Tein) ja 1/8 (Talts), siis on raske võita," jätkas aasta tagasi Rocki peatreeneriks saanud Visnapuu.

Eriti kahvatu oli eises kohtumises Rocki tagaliin, kes kamba peale kokku suutsid visata vaid  8 punkti ja visked väljakult 3/24! Müstiliselt madal näitaja. Meeskonna kapten Tanel Tein jäi sootuks nulli peale, kuigi sai mänguaega 30 minutit.

Visnapuu sõnul pole püssi põõsasse visatud ja edasipääs alagrupist tundub veel täiesti jõukohane. "Kui suudame kodus vähemalt viie punktiga võita nii Artland Dragons´it kui Antwerpen Giants´it, siis usun, et saame edasi," oli ta lootusrikas.

Samas tõdes Visnapuu, et võõrsil saadud kaotused kriibivad hinge, kuna kõik mängud olid võidetavad. "Tagantjärele mõeldes ma ühtegi kardinaalset valearvestust ei teinud, aga eks olekseid jäi õhku ikka. Mängud näitasid, et olime valmis heitlema, kuid sellest on vähe. Tulemus maksab."