Parima selgitamiseks tuli appi võtta matemaatika, kui koguni kolm meeskonda kogusid viiest mängust võrdselt neli võitu. Vastavalt paremusele korvide vahes järgnes tsehhovlastele KA Tallinn Kalev ning soomlaste BC MaSu. Väljakuperemehed KK Viimsi/Kesklinna KK kogus koduturniiril ühe võidu, millega paiknes paremusjärjestuses seitsmendale kohale.

KK Viimis/Kesklinna KK turniiril ainsaks jäänud võit saavutati poolakate KKS Kobierzyce üle, keda treeneripingil juhendab Poola üks kuulsaimaid korvpallureid Adam Wojcik. Võistkonda kuuluvad ka viimase kaksikutest pojad Jan ja Szymon, kelle mõlema kehalised eeldused võimaldavad jõuda korvpallis vähemalt samale tasemele oma isaga. Põnevas mängus olid eestlased lõpuminutitel kindlamad ning tasuks magus võit 55:48.

Edasises neljas mängus tuli Viimsil tunnistada vastaste paremust. Poolakate Rosa Sportile jäädi alla 41:61, venelaste BC Tšehhovski Yastrebile 41:72, leedukate BS Aisciaile 43:59 ning KA Tallinn Kalevile 39:79.

KK Viimsi/Kesklinna KK peatreener Indrek Ruut võttis turniiri kokku: „Arvestades olukorraga, kus meie koosseisus on võrreldes möödunud hooajaga toimunud olulised muutused, enamus poisse on nn uues situatsioonis, ehk peavad kandma rahvusvahelises sarjas võtmerolli, saadi ilusti hakkama. Võideldi, pingutati ja anti endast parim. Läbi turniiri jäi meil puudu füüsilisest võimsusest ja just kogemusest, kuidas mängida füüsiliselt tugevama ja agressiivse vastase vastu. Positiivse külje pealt tooks välja, et praktiliselt kõikides mängudes suutsime esimese poolaja mängus püsida. Tänasel hetkel ei olnud piisavalt oskusi, treenitust ja ka kogemusi, et sellel tasemel mängud enda kasuks keerata. Head meelt teeb, et midagi niisama vastastele ei antud. Võitlust ja eneseületamisi oli näha kõigi poolt. Tegi rõõmu, et läbi turniiri oli mängupildis näha selget edasiminekut ja tekkis oluliselt rohkem positiivseid momente nii kaitses kui ka rünnakul.“

Turniiri All-Star viisikusse valiti Henri Sten Vainola (KA Tallinn Kalev), Karri Sällylä (West Coast All-Stars), Andre Gustavson (BC MaSu), Szymon Wojcik (KKS Kobierzyce), Jegor Bestuževn (BC Tšehhovski Jastrebi).

Turniiri MVP auhinna pälvis Ivan Jevstignejev (BC Tšehhovski Jastrebi).

"Täna on suur rõõm vaadata tagasi neile kolmele pingelisele päevale ning teha kokkuvõtteid peale niivõrd olulise turniiri võõrustamist. Võin julgelt öelda, et nii meie oma orgkomitee, kui turniiri toetajate ja külaliste hinnangul saime suurepäraselt hakkama ning nii mõnigi peab meie poolt läbiviidud etappi seni parimaks. Tänan külalisi selle hinnangu eest ning teen suure kummarduse kogu korraldustiimi, toetajate ning koostööpartnerite ees! See on meeskonnatöö parim näide ning tõestus, et endale tuleb seada kõige kõrgemaid eesmärke ning standardeid. Ka sportlikult olen meeskonnaga rahul ning tunnen, et valitud tee on pikas vaates õige, sest mängukogemuse saavad meie oma mängijad. Siinkohal peame olema kannatlikud ja meeskondliku tulemuse osas nö lõivu maksma, aga oleme valmis seda tegema," sõnas klubi tegevjuht Tanel Einaste.

Euroopa Noorte Korvpalliliiga turniiri Viimsis toetasid: Viimsi vald, Eesti Korvpalliliit, Eesti Kultuurkapital, Hasartmängumaksu Nõukogu, Nike, Sportland, Fifaa ja lapsevanemad.

Poolaja publikumängude auhinnad pani välja Sportland ja Viimsi Peetri Pizza.