Kui kohtumise lõpuni jäi mängida veidi alla kahe minuti, viis Benjamin Ortneri vabavise Siena 80:75 juhtima. Sekundid hiljem vähendas Varese Mike Green Kristjan Kanguri vea järel mõlemad vabavisked ning vähendas vahe kolmele.

Järgmised punktid tulid ei kelleltki teiselt, kui Janar Taltsilt, kes jäeti korvi alla vabaks ning eestlane pani koos veaga palli sisse ning tabav vabavise viigistas seisu 80:80-le, kui mängida jäi veidi üle 40 sekundi.

Siena ei suutnud oma rünnakut korviks vormistada ning Varesele jäi pall, kui mängida jäi veidi üle 24 sekundi. Mike Green otsustas viimastel sekunditel kaugviske kasuks, pall põrkas aga korvirõngasse ning seejärel Taltsi oskusliku tegutsemise tõttu Siena mängumehest välja ning mängida jäi 0,6 sekundit.

Hoolimata ülinapist ajast suutis Varese palli paremal serval olnud Dusan Sakotale sööta ning mees pani keskpositsioonilt üle Kanguri käte palli sisse. Kohtunikud vaatasid kordusest asjad üle ning Varese võit oli ametlik.

Janar Taltsi arvele jäi 24 mänguminutiga 7 punkti (kahesed 1/1, kolmesed 2/1), 6 lauapalli, 2 blokki. Kristjan Kangur panustas 30 minutiga 14 punkti (kahesed 1/1, kolmesed 8/3), 5 lauapalli, 2 söötu ja 1 bloki.

Mängu parim oli Varese Mike Green 20 punktiga, Adrian Banks lisas 16, Bryant Dunston 10. Siena resultatiivsemad olid 17 puntkiga David Moss, Bobby Brown ning Ortner.

Siena alustas kohtumist ülihästi ning võitis avaveerandi 27:15. Poolajaks suutis Siena vahe 41:45-le vähendada ning viimasele veerandile mindi Varese 63:65 eduseisus. Varese suurim eduseis oli teisel veerandil 13 punkti, Siena jõudis viiginumbriteni viimasel veerandajal ning kasvatas edu parimal hetkel kuuele punktile.

Seitsmes ja otsustav kohtumine toimub reedel Vareses!