Mäletatavasti oli just Rapla see, kes "kinkis" Kalev/Cramole selle hooaja esimese kaotuse, paraku ei suudetud täna suurüllatust vormistada. Aga palju puudu ei jäänud.

Eile Kalev/Cramolt sugeda saanud Tartu meeskond võitis avapoolaja 44:32 ning tundus minevat oma teed, kuid kolmanda veerandaja lõpuks suutis Rapla kaotusseisu vähendada viiele punktile (54:59).

Lõpuminutil võttis Rapla kahel korral minutilise vaheaja, esmalt seisul 70:71, teist korda 13 sekundit enne lõppu, kui tablool seisid numbrid 70:72.

Andre Pärn tabas lõpusekundil kaugviske ning viis Rapla ette 73:72. Raplakad hüppasid juba külakuhja, kuid kellatabloole ilmusid 0,3 sekundi asemel 0,6. Sel hetkel võttis aja maha omakorda Tartu ning Bill Amise pealtpanek tagas külalistele ühepunktilise võidu. Seejuures jäi õhku kahtlus, et Rain Veideman hoidis tartlaste viimasel rünnakul Rapla mängijat kinni...

Video:

Tartu parimana viskas Kristo Saage 26 punkti, Rain Veideman lisas 19 silma. Rapla resultatiivseim oli 21 punktiga Sven Kaldre, Andre Pärn sai kirja 14 ja Janar Soo 13 punkti.

Fotoreportaaž dramaatilisest kohtumisest: