Gert Kullamäe hoolealused alustasid mängu hästi ning Tanel Kurbase vedamisel võideti avaveerand 22:17. Teisel veerandil said Ungari karukoopas oma mängu käima Szolnoki mängijad, tänu millele pöörati kaotusseis kiiresti mitmepunktiliseks eduks. Poolajale pääsesid väljakuperemehed 7-punktilises eduseisus.

Kolmandal veerandil jätkasid Olaji mängijad kohtumise dikteerimist, samal ajal kui Rocki rünnakud loogiliste lahendusteni ei jõudnud. Otsustavale neljandikule mindi vastu juba võõrustajate 12-punktilises juhtimises.

Neljandal veerandil alustas Rock lõpuspurti ning mõni minut enne mängu lõppu vähendas Kurbas kaugviskega vahe vaid viiele punktile, ent lõpuhetkedel olid kindlamad taas vastased, kes kindlustasid 80:73 võidu.

Kurbas oli taas Rocki parim

Rocki parim oli sarnaselt avakohtumisele Tanel Kurbas, kes viskas 18 punkti, võttis 7 lauapalli ja andis 6 korvisöötu. Vincent Simpson lisas 12, Vilmantas Dilys 11 ja Gert Dorbek 10 punkti. Augustas Peciukeviciuse arvele jäi täna 9 punkti, 4 lauapalli ja 6 korvisöötu.

Võimsa kaksikduubli tegi Olaji poolel Peter Lorent, kes viskas 16 punkti ja võttis 14 lauapalli. Kahekohalise arvu punkte tõid ka Marton Bader ja Justin Holiday, kes viskasid vastavalt 11 ja 10 silma.

Rockile sai suuresti saatuslikuks lauavõitlus, mis kaotati 27:42 (ründelauad 2:17!). Tartlased tegid 17 pallikaotust, vastased 12. Viskeprotsent oli Tartul aga parem, 53-41.

Otsustav mäng teisipäeval Tartus

Rock võitis teisipäeval tugevuselt kolmanda eurosarja veerandfinaali avakohtumise 87:83. Mängitakse kahe võiduni ja seeria otsustav kohtumine toimub teisipäeval kell 19 Tartus. Paari võitja kohtub poolfinaalis Moskva oblasti Ljubertsõ Triumfiga, kes alistas korduskohtumises kodus Jekaterinburgi Urali koguni 110:67 ning pääses võitudega 2:0 finaalturniirile.

Rocki parim tulemus eurosarjadest pärineb kuue aasta tagant, kui jõuti samas sarjas nelja meeskonna finaalturniirile. Tõsi, nii poolfinaal kui kolmanda koha mäng toona kaotati.