See tagas meeskonnale koha Final Four turniirile, mis peetakse 3.-5. maini. Korraldaja alles selgub, finaalturniiri võõrustab üks neljast Final Fourile pääsejast.

Jõesaar kordusmängus väljakule ei pääsenud, küll oli ta kohtumiseks üles antud. Tenerife resultatiivseim oli 21 punktiga Tim Abromaitis, 15 punkti lisas Nicolas Brussino. Colton Iverson panustas 11 punkti ja 8 lauapalli.

Finaalneliku turniirile pääses ka Henri Drelli ja Kristian Kullamäe koduklubi Bamberg Brose Baskets. Kodus oli Bamberg Ateena AEK-st üle 71:67, võõrsil kordusmäng küll kaotati, ent väiksema vahega 67:69. Drell ja Kullamäe kuuluvad nende mängijate hulka, keda Bamberg saaks Meistrite liigas kasutada, aga seda veel seni tehtud pole. Ja vaevalt, et see juhtub ka finaalturniiril.

Bambergi otsustava korvi viskas Ateenas ei keegi muu kui Tyrese Rice, kelle arvele kogunes 25 punkti.

Eelinfo:

Tenerife on 2017. aasta Meistrite liiga võitja ja omab häid väljavaateid ka sel hooajal vähemalt poolfinaali jõuda.

Jõesaar sai nädal tagasi mänguaega 14 minutit, mille jooksul võttis kolm lauapalli ja andis ühe korvisöödu. Ta võttis ka kaks pealeviset, aga palli korvi ei saanud.

Henri Drelli ja Kristian Kullamäe koduklubi peab täna korduskohtumise Ateenas, kus minnakse vastamisi kohaliku AEK-ga. Bamberg võitis avamängu 71:67.