13 punkti kogus 20-aastane eestlane juba esimese nelja minutiga. Teisel ja kolmandal veerandajal lisa ei tulnud, aga seejärel lisas eestlane neljandal perioodil kuus ja lisaajal neli punkti.

Drell tabas kahepunktiviskeid viiest neli, kolmeseid neljast kolm ja vabaviskeid kuuest kuus. Lisaks hankis Drell viis lauapalli, andis kaks resultatiivset söötu ja tegi kaks vaheltlõiget.

Drelli korvid:

Itaalia meedias hinnati Drelli etteastet õnnestunuks, kohati lausa suurepäraseks.

Portaal Sportando andis hindas Drelli esitust kümnepalliskaalal seitsmega, PU24.it andis hindeks 7,5, All-Around.net 8, Basket Magazine 8 ja Backdoor Podcast koguni 10. Portaal Super Basket valis Drelli kohtumise kõige väärtuslikumaks mängijaks.

"Drelli parim mäng. Mängu alguses viskas ta kiirelt 10 punkti (tegelikult 13 - toim.), mis näitas ehedalt tema rünnaku kvaliteeti. Ta näitas seda ka hiljem. Drell võitles hoolimata füüsilisest vajakajäämisest iga palli eest ja näitas isegi oma mängulugemise oskusi. Tänapäeva korvpalli jaoks on ta ideaalne mängija ja ta on kõigest 20-aastane," kirjutas portaal Backdoor Podcast.

"Vägev mäng. Drelli mäng on peatreener Jasmin Repeša käe all märgatavalt paranenud," lisas Basket Magazine.

Sassari ääremängija Kaspar Treier sai eile platsile vaid neljaks minutiks, aga viskas selle ajaga kolm punkti.

Tänases poolfinaalis kohtub Pesaro kell 21.45 Brindisiga.