Kanguri jaoks on tegemist teise järjestikuse Itaalia meistritiitliga, sest aasta tagasi võitis ta meistrikulla just troonilt tõugatud Siena rivistuses. Kokku oli Montepaschi võitnud seitse eelmist tiitlit Itaalias.

Milano alustas otsustavat finaalmängu suurepäraselt, võites 12500-pealise kodupubliku ees avaveerandi 19:9 ja juhtides poolajavileks 36:29. Kolmanda veerandi alguses pääses Milano 41:29 juhtima, ent siis järgnes suur mõõn. Siena tegi koguni 19:2 vahespurdi ja kasvatas otsustava veerandi alguseks oma eduseisu 54:48-le.

Ka viimane neljandik algas Siena taktikepi all. Veel kuus minutit enne lõppu olid külalised kuue punktiga ees (60:54), kuid siis algas Milano võimas lõpuspurt ning viimase mänguminuti alguses juhtis juba kodumeeskond 16:2 vahespurdi järel 70:62. Lõpusekunditel enam võitjas kahtlust ei tekkinud.

Vaata kohtumise videokokkuvõtet SIIT!

Viimati 1996. aastal Itaalia meistritiitli võitnud Milano resultatiivseim oli Alessandro Gentile 18 punktiga, Nicolo Melli viskas 11 silma ja võttis 13 lauapalli. Kangur sai otsustavas mängus platsile vaid avapoolajal ning seda kolmeks minutiks. Punktiarvet eestlane täna ei avanud.  Siena poolel viskasid ameeriklased Erick Green 15 ja Marquez Haynes 14 silma.