Kotsari jaoks oli tegemist erilise õhtuga, sest ta pidas oma nelja-aastase ülikoolikarjääri jooksul kodupubliku ees viimase põhiturniiri kohtumise. USA-s austatakse selliseid pallureid nn. senior night'iga. Lisaks Kotsarile saab neli aastat täis Michaiah Henryl ja nende auks peeti ka väike tseremoonia.

Kohtumises Mississippi State'i vastu viskas Kotsar Lõuna-Carolina resultatiivseimana 20 punkti, võttis maha 2 lauapalli, andis 4 korvisöötu ja tegi ühe vaheltlõike.

Viimane aasta ongi kujunenud Kotsari jaoks individuaalselt kõige edukamaks, tema keskmised näitajad on enne nädalavahetusel peetavat põhiturniiri viimast kohtumist Vanderbiltiga 11 punkti, 6,5 lauapalli, 2,2 resultatiivset söötu, 1,5 vaheltlõiget ja 1,1 blokki. Viskeprotsendid on samuti karjääri parimad: väljakult 51 ja vabaviskejoonelt 68,3.

"Aitäh treeneritele ja mängijaid, kes mind kõigi nende nelja aasta jooksul aitasid. Oli tõuse ja mõõnasid, aga neljandal aastal tundsin ennast enesekindlalt," rääkis Kotsar pressikonverentsil.

Lõuna-Carolina on tugevas NCAA kagudivisjonis võitnud 10 mängu ja kaotanud 7. NCAA turniirile (March Madness) suure tõenäosusega ei pääseta.