Esimese veerandi kaotas 11:0 spurdiga mängu käima lükanud Rock 21:24. Teine veerandaeg kulges pineva punkt-punkti heitlusena ning lõppes Rocki neljapuntkilisel eduseisul 43:39. Viimast veerandit alustati 59:59 viigiseisult.

Mängu murdehetked toimusid neli minutit enne lõppu, kui pärast pikalt püsinud Rocki 63:60 eduseisu tabas Gert Dorbek. Kolmest punktist lähemale Kings enam ei pääsenud. Lõplikult otsustas võidu Augustas Peciukeviciuse tabav vabavise neli sekundit enne lõppu, mis vormistas lõppseisu.

Rocki parimana viskas leedukas Vilmantas Dilys 23 punkti ja võttis 9 lauapalli. 16 punkti ja 12 lauapalliga tegi kaksikduubli Janar Talts, 12 punkti ja 5 lauapalliga toetas meeskonda ameeriklane Vincent Simpson. Södertälje edukaim oli 21 punktiga John Roberson.

Gert Kullamäe esimene kommentaar Delfile: "Raske mäng, aga seda me ju ootasimegi. Kodupublik ja väike saal, teadsime, et nii kergelt, nagu Tartus, see võit ei tule. Õnneks olime valmis, lõpus oli ka õnne. Mis siin muud, peame oleme õnnelikud. See on meie klubi jaoks suur asi. Viis aastat oleme tiirelnud ja midagi on ikka puudu jäänud. Nüüd samm edasi ja saame mõnusaid mänge, mida iga sportlane ja treener naudib. Huhh, läks õnneks!"

Vaata videot otsustavatest hetkedest:

Eurosarjas, Balti liigas ja Alexela meistriliigas kokku kümme kohtumist järjest võitnud Rocki ootab Rootsis Eesti klubikorvpalli viimaste aastate kaalukaim kohtumine. Eeldusel, et teises sama alagrupi kohtumises ei sünni üllatust, on Rootsis toimuva mängu kaal ühene - võitja pääseb alagrupist edasi, kaotaja eurohooaeg saab otsa.

Koduväljakul võitis Rock novembri keskel Kingsi 99:65, ent Rootsi klubi on seejärel näidanud head minekut - esmalt saadi võõrsil jagu Zepterist 76:73, eelmisel nädalal kodus Ventspilsist 83:80.

Eesti klubi pääses viimati eurosarjas alagrupist edasi 2008. aastal, kui Rock jõudis FIBA EuroCup´il esinelikusse.