Enamuse mänguajast juhtinud Kalev jäi 9 sekundit enne lõppu 79:80 kaotusseisu, kuid siis demonstreeris McLeod oma võimeid. Ameeriklane tuli palliga üle väljaku ja tabas viielt meetrilt üle kaitsja käte kahepunktiviske!

McLeod oligi täna Kalevi resultatiivseim 25 punktiga. Ameeriklane tabas kaheksast kolmepunktiviskest 4, seitsmest kahepunktiviskest 5 ja kõik kolm vabaviset.

Gregor Arbet ja Gert Dorbek lisasid Kalevi kontosse 12 punkti ning Frank Elegar 11 punkti.

Vaata võidukorvi:

Lisaks Kalev/Cramole ja Turowile kuuluvad Ühisliiga A-algruppi Peterburi Spartak, BC Himki, Kaasani Unics, Samara Krasnõje Krõlja, Astana, Vilniuse Lietuvos rytas, Mariupoli Azovmaš ja Donetsk.

Peterburi Spartak võitis täna kodus Lietuvos rytast koguni 75:48 ja BC Himki kasahhide Astanat 104:75.

Mängu eel:

Poola liiga mulluse poolfinalisti ridadesse kuulub üks ameeriklane (David Jasckson) ning neli serblast (Vukacin Aleksic, Ivan Zigeranovic, Djordje Micic, Ivan Opacak). Pikim mees on 212-sentimeetrine Zigeranovic.

Hooaega on Turow koduses liigas alustanud kahe kindla võiduga. Avakohtumises alistati Radom Rosa 109:71, seejärel Czarni Energa 83:70. Meeskonna suurimaks korvikütiks neis kohtumistes oli tagamängija Michal Chylinski (19 ja 17 punkti).

VTB Ühisliigas on mõlema klubi puhul tegemist avakohtumisega.