Rocki mänedžeri Meelis Pastaku kinnitusel saadab Venemaa välisministeerium kohaliku korvpalliliidu ja Samaara klubi palvel homseks Tallinna Venemaa saatkonda Tsintsadzele ja Sanikidzele ametliku kutse.

“Rahvusvaheline korvpalliliit FIBA ja Venemaa kossuliit aitasid olukorra lahendamisele oluliselt kaasa. Tegemist on Samaara klubi poolt saadetud ametliku kutsega, mille alusel Venemaa saatkond saab grusiinidele väljastada sportlase viisa,” sõnas Pastak Delfile.

“Jääb loota, et Venemaa saatkond mõistab meie olukorda ja väljastab homme ka kiiresti viisad,” lisas mänedžer. Venemaa saatkond ei võtnud grusiinide esialgset viisataotlust vastu, kuna Venemaal puuduvad Gruusiaga diplomaatilised suhted.

Rock alustab teekonda Samaarasse esmaspäeval. Nende eurosarja avamäng on teisipäeva õhtul.

Lisaks Rockile ja Samaarale kuulub EuroChallenge sarjas G-alagruppi ka itaallaste Bologna Virtus ja belglaste Oostende Base. Samas sarjas mängib sel hooajal ka teine Eesti klubi Kalev/Cramo, kelle alagrupikaaslased on venelaste Ljubertsõ Triumf, sakslaste Frankfurdi Deutsche Bank Skyliners ja ukrainlaste BC Kiiev.