"Kaitses tegime väga hea mängu. Rünnakul jäi meil isegi varu sisse. Meie kolmeste protsent oli 20 juures (23% - toim) ning sellise näitajaga olla sellise satsi vastu mängus, on väga kõva saavutus. Ütleme nii, et väga vähe jäi puudu, et oleksime võinud suure üllatuse teha," sõnas Varrak rahulolevalt.

Kalevi juhendaja ei osanud öelda, kuhu tänane esitus selle hooaja paremate mängude edetabelis asetub. "Jään vastuse võlgu. Meil on see hooaeg olnud kolm erinevat perioodi - alguses olid ühed mängijad, siis ilma nendeta ja nüüd uutega - ning mul on väga raske võrrelda. Lühikese ajaga on väga palju juhtunud ja võrdlusmomenti on raske tuua," arutles Varrak.

Lõpuveerandi alguse kohta, mil Lokomotiv-Kuban tegi otsustava, 13:0 spurdi, ütles Varrak: "Täna ei olnudki asi klassivahes, mis tihti sellisel hetkel otsustavaks saab. Täna oli lihtsalt meil üks halb periood, kus me saime täitsa vabalt visata kolmeseid ja lihtsalt ei läinud, mis sa teed. Ja neil oli just selline periood, kus nad panid 3-4 tükki järjest sisse ja tegid kõva spurdi. Lihtsalt paari minuti jooksul nemad viskasid sisse ja meie mööda."

"Ütleme nii, et väga vähe jäi puudu, et oleksime võinud suure üllatuse teha,"
Alar Varrak.

Kahepunktivisete tabavusprotsent oli täna Kalevil koguni 64 ja venelastel vaid 39 ning Varraku sõnul oli see tingitud nii heast kaitsetööst kui Kubani omapärasest taktikast. "Kuban vahetas kaitses palju ning meie pikad jäid nende tagameeste vastu. Ma ei teagi, aga nad olid sellise taktika valinud ja me saime häid lahendusi. Alles viimasel veerandil sundisid nad meid kaugelt viskama," selgitas Varrak.

"Kokkuvõttes meilt kaitses väga kõva mäng. Ma arvan, et sellise mänguga võiks meil Ühisliigas olla juba 10 ja rohkem võitu," lisas Varrak, kelle meeskond jätkab 7 võidu ja 17 kaotusega 14. kohal.

Kalevit ei saanud täna aidata Morris Curry. "Tal on see vana jalavigastus, mis annab tunda. Otseselt midagi katki ei ole, aga annab tunda ja ta jäi sellelt reisilt maha," selgitas Varrak.