Üks, kes eile Kalevi poolel kahvatuks jäi, oli Robert Upshaw. 22-aastane ja 213 cm pikkune keskmängija võttis küll 8 lauapalli, kuid ei tabanud kuuest pealeviskest ühtegi ja jäi kuivale.

"Teda tuleb võtta kui noormängijat. Ta on küll andekas, aga ta ei ole küps mängija," ütles Varrak Upshaw kohta. "Olen juba nädal aega rääkinud, et meedias on ta pisut üle haibitud. Mina küll ei tahaks tema suhtes veel käega lüüa. Minema saata on kõige lihtsam. Midagi on ta juba nädalaga õppinud, eks aeg näitab, mis edasi saab."

Teiste Kalevi võõrleegionäride panusega on peatreener enam-vähem rahul. "Ma olen kolmes mängus neile kõvasti mänguaega andnud. Vahest mõnele isegi põhjendamatult palju ja seda isegi mitte võistkonna huvides, vaid selleks, et nad saaks võimalikult palju mängida ja ennast näidata. Suuri etteheiteid mul neile ei ole," kinnitas Varrak.

Mark Tollefsen viskas eile 23 ja Vitali Ljutõtš 13 punkti, Mickell Gladness tõi hea visketabavuse juures 6 punkti (visked 3/4) ja pani kaks kulpi, tagamängija Demonte Harper piirdus 4 punktiga, kuid jagas 7 resultatiivset söötu ja võttis 6 lauapalli.

Kalev jätkab mänge laupäeval, kui VTB Ühisliiga avakohtumises ollakse võõrsil vastamisi Permiga. Järgmisel nädalal seisab Kalevil ees mäng Tartu Ülikooliga.