Mäng, mis toimus Brüsseli terrorirünnakute ning Giantsi abitreeneri Sebastien Bellini haavata saamise tõttu plaanitust päev hiljem, pöördus Varese kasuks kolmandal veerandil, mis võideti koguni 31:19. Kindlat edu enam käest ei antud.

33-aastane Kangur oli Varese võidu üks arhitekte: avapoolajal viskas ta 8 punkti ning kolmanda veerandi alguses veel 6 punkti. Kolmanda neljandiku keskpaigaks, mil vahe oli kasvanud juba 13-punktiliseks (62:49), oli Eesti koondise ääremängija arvel seega juba 14 punkti. Kokkuvõttes viskaski Kangur 28 minutiga 14 punkti (2p 2/3, 3p 2/3, vv 4/6) ning andis 2 korvisöötu. Ühtegi lauapalli Kangur Varese suurepärase visketabavuse juures ei võtnud.

Varese resultatiivsemad olid Brandon Davies 22 ning Christopher Wright 21 punktiga. Belglastele tõi Bradley Waldow 15 silma.

Pääsuks poolfinaali on vaja võita kaks kohtumist. Teine mäng peetakse 29. märtsil Antverpenis ning vajadusel kolmas 6. aprillil taas Vareses.

Teistes paarides on kaks esimest mängu juba peetud ning Elan Chalon ka koha nelja meeskonna finaalturniiril juba taganud. Prantslased alistasid kahel korral Južnõi Himiku. Üks-üks on seis kahes paaris: Krasnojarski Jenissei - Zagrebi Dinamo ja Frankfurti Skyliners - Rishon LeZioni Maccabi.