Vene täitis vahetusmehe rolli ja pääses platsile pea 19neks minutiks. Punktiarve jäi avamata, visked väljakult 0/4. Kirja läks kolm lauapalli ja üks korvisööt.

Manresa tulemuslikum oli Jordan Sakho 18 punktiga.

Veel kolmandal veerandajal oli kodumeeskond taga 16 punktiga 32:48. Ent käega löömise meeleolu ei tekkinud ja otsustaval mängulõigul hakkas vahe tasapisi vähenema. Normaalaja viimasel minutil pääses Manresa korra isegi juhtima 66:65, kuid vastaste mängujuht Nico Laprovittola teenis kolm sekundit enne lõppu vabavisked ja realiseeris need.

Mängu otsustanud Laprovittola arvele kogunes 16 punkti ja 10 korvisöötu.

Eelinfo:

Manresal on seni kirjas võit ja kaotus. Võõrsil alistati Madridi Estudiantes 79:77, koduväljakul kaotati Euroliiga klubile Barcelona Lassa 78:88. Vene panuseks on olnud vastavalt 11 ja 15 punkti.

Tänane vastane Joventut on neljakordne Hispaania meister ja kaheksakordne karikavõitja. Klubi hiilgeajad jäävad 1990. aastate algusesse, kui korra tuldi ka Euroopa meistrite karikavõitjaks ehk tänases mõistes Euroliiga võitjaks.

Hooajal 2001/2002 valiti Joventuti ridades Hispaania liiga MVP-ks ehk kõige väärtuslikumaks mängijaks hilisem Tartu Rocki mängumees Tanoka Beard. Samast klubist on välja kasvanud Rudy Fernandez ja Ricky Rubio.

Joventut on alanud hooajal pidanud vaid ühe kohtumise, kodus jäädi alla Andorra MoraBanc meeskonnale 65:75.