Kui mängija ootused ja klubi võimalused läbirääkimiste käigus kokku sobituvad, siis võib Kriisat väljakul näha juba eeloleval laupäeval Eesti pinnal peetavas Läti meistriliiga mängus. Vähemalt kaksiklinna klubi mänedžer Antti Vasar ei ole lootust maha matnud.

"Võimatuid asju pole olemas. Me oleme Valmoga tingimusi arutanud ja lepingu sõlmimiseks rahaliste vahendite otsimine käib. Sel nädalal peaks ta osalema ka meeskonna treeningutel," andis Vasar mõista, et mõlemal osapoolel on tõsi taga. "Ma usun, et Valmole võib ahvatlevaks väljakutseks olla ka Läti meistriliigas mängimine. Ta pole selles liigas veel kätt proovinud, meiega liitudes avaneks võimalus," lisas Vasar.

Läti meistriliigas on Valga-Valka meeskonnal hetkel üles antud 11 mängijat, kuus lätlast ja viis eestlast. Sobilikult on jäetud üks vakantne koht Valmo Kriisa tarbeks. Kuuest lätlasest kolm on meeskonnas jätkamas teist hooaega - Edgars Krūmiņš, Jurijs Aleksejevs ja Kalvis Krūmiņš. Uutena on lisandunud tagamängija Kristaps Kanbergs (190 cm), ääremängija Mārtiņš Berķis (198 cm) ning keskmängija Jēkabs Rozītis (205 cm).

Seoses kaksiklinna meeskonna osalemisega Läti meistrivõistlustel on täpsustunud veel üks oluline detail. Kui algselt öeldi, et Läti liigas Valga-Valka play-off´is kindlasti kaasa mängima ei hakka, siis nüüdseks on asjalood muutunud. "Kui mahume põhiturniiril kuue hulka, siis läheb täie rauaga edasi. Medal mõlema riigi meistrivõistlustel oleks ju vinge saavutus," arutles Vasar lõbusas meeleolus tulevikuvisioone.

Eks elu näitab, kuidas minema hakkab. Avalöögi Läti liigas teeb BC Valga-Valka laupäeval, 3. oktoobril koduväljakul Jūrmala/Fēnikss vastu.