"Kalev sai 14:0 vahespurdi kuidagi liiga lihtsalt kätte. Me läheme selle hasardiga liialt kaasa. Pole meest, kes vahepeal tempo maha võtaks. Teinekord tuleks vaadata, mis ümber toimub ning rütmi taastamiseks aega võtta. Liiga jooksmiseks läheb. Kõikjal mängitakse ju nii, vastavalt olukorrale, peamiselt kiirelt ja kui vaja, siis aeglasemalt. Mängijad peavad ise selle hetke valima," ütles Allingu, tunnistades, et teisel poolajal kalduti peatreener Indrek Visnapuu ette kirjutatud mängujoonisest kõrvale.

"Arusaaamatust mängijate ja treeneri vahel ei ole...Selles mõttes on, et ta andis meile asjad ette, mis me tegema peame, aga teine poolaeg me ei teinud neid. Saame korraliku peapesu, kui asju valesti teeme, aga see on tavaline ja käib asja juurde."

Kas Visnapuu mängijate arvamust selles osas kuulab? "Ikka kuulab. Miks ta ei peaks? Temal on oma nägemus. Samas kui me kõik hakkaksime arvama, mismoodi mängida tuleb, siis sellest ka midagi head ei tule. Tuleb teha, mis peatreener ütleb. Eks näis, mis sellest lõpuks välja tuleb," vastas Allingu.

Visnapuu eile kiire mänguga kaasnevaid arusaamatusi kommenteerida ei soovinud.