Pühapäeval saabus madalseisu kõrghetk, kui Eesti meistrivõistlustel kaotati tabeli viimasele Pärnu Korvpalliklubile. "Väga kommenteerida midagi pole. Väga valus kaotus. Ei suutnud treeneri ülesandeid täita ja selle pärast kaotasimegi. Treener ei ole milleski süüdi, kui mängijad ei suuda ülesandeid täita."

Taseme languse põhjuseid tuleb otsida nii juhtkonna otsustest, kui mängijate ebakõlades mänguplatsil. "Peame rohkem vaeva nägema. Eesti liigas läks seni enam-vähem. Millegipärast on meeskonnal platsil palju ebakõlasid. Trennis räägime neist, aga ikkagi ei ole asi toimima hakanud. Mängijad ei ole ka enam nii noored, vaid mingil tasemel juba mänginud," rääkis Allingu Delfile. "Päeva pealt ei muuda midagi. Kuid peame tulevikus paremat mängu mängima. Kaitse on meil jätkuvalt probleemiks ning tihti tekib peata olek. Selle tõestuseks on eilne Pärnu mäng."

"Juhtkonna sõnul on kulutused väga suured. Ometi ei tundu, et mängijate palgafond võrreldes eelmiste aastatega suurenenud oleks. Sama eelarvega oleme ka eelnevad aastad mänginud. Ei oska öelda, miks need kulutused sel aastal nii suured on."

Korvpalli telgitagustes on palju räägitud ka peatreeneri Indrek Visnapuu läbisaamisest mängijatega. "Mina saan enda seisukohast rääkida. Saan treeneriga hästi läbi. Arvestades seda, et treener ei ole mängija sõber, siis meie vahel kõik klapib. Muud peale oodatud tulemuste pole midagi ette heita. Ja kui ootuseid ei suudeta täita, siis on kas mängijad või treenerid süüdi."

Allingu ei ole rahul ka meeskonna suvise otsusega eurosarjas mitte kaasa lüüa. "Muidugi meeldiks mulle Euroopas mängida. Kõrgemal tasemel mängides arened ka ise. Kuid selle koosseisuga oleks olnud eurosarjas väga raske midagi saavutada."

Pärast Pärnule kaotamist on Tartu meeskonna fännid korraldamas meeleavaldust ning Allingu sõnul on neil selleks täielik õigus. "See käib spordi juurde. Nende jaoks me mängime ning neil on täielik õigus oma arvamust avaldada ning meilt aru pärida."