Valga läks kohtumist kiirelt 10:4 juhtima, kuid edasi kulges punkt-punkti heitlus ning poolajale mindi piirilinna meeskonna 28:25 juhtimisel.

Kolmanda veerandaja võitis kodumeeskond 24:11 ning mõni minut hiljem oli vahe juba ka 20 puntki. Vastased suutsid aga mängu tagasi tulla ja 2.13 enne lõppu juhtis Valga vaid 65:58.

Olulistel hetkedel külalised siiski eksisid ja tähtsad visked realiseerisid omakorda ära Roberts Freimanis, Kristaps Miglinieks ning Edgars Lasenbergs. Kokkuvõttes teenis Valga 73:62 võidu, millega kerkiti turniiritabelis viiendale kohale.

Võõrustajate poolelt paistsid silma Egert Haller, Freimanis ja Lasenbergs, kellest igaüks tõi 16 punkti. Freimanis noppis samuti 11 laupalli, teised kumbki 7. Läti Ülikooli eest hiilgas Linards Jaunzems 20 punkti ja 13 lauapalliga.

Valga meeskonnal seisab järgmine mäng Läti liigas ees juba laupäeval, kui kodusaalis mängitakse tabeli eelviimase Betsafe/Liepajaga. Eesti meistrivõistlustel minnakse 17. novembril kodusaalis vastamisi Tartu Ülikooli meeskonnaga.