Valga oli sunnitud Djordjevicile kiirelt asendust otsima, sest mängijate üleminekute tähtaeg lõppes eile ehk 28. veebruaril. Korvpalliliidule vastav taotlus ka tehti ning uueks tulijaks on samuti serblasest tagamängija Edi Sinadinović.

24aastane mängujuht Sinadinović pallis sel hooajal varasemalt Bosnia meistriliigas Mostar HKK Zrinjski meeskonnas. Statistika on muljetavaldav - keskmiselt 17,3 punkti, kaugvisete protsent sealjuures 45,7 (32/70) ning 5,2 resultatiivset söötu. Tõsi, palju on ka pallikaotusi - 4,3 mängus.

Varasemalt on 191cm pikkune Sinadinović mänginud Bulgaaria, Makedoonia ja Horvaatia liigas. 2010. aastal oli ta üles antud NBA draftis, kuid valituks ei osutunud.

"Sinadinovićiga pidasime läbirääkimisi juba enne Djordjevici tulekut, kuid siis ei saanud me tingimustes kokkuleppele. Nüüd see õnnestus, tal oli suur soov Bosnia klubist lahkuda. Loodan, et hiljemalt esmaspäevaks on üleminekupaberid korras," märkis Delfile Valga meeskonna mänedžer Antti Vasar.

Vigastada saanud Djordjevic võib Eestisse jääda veel pikaks. Enne tervenemist ta vaevalt lahkub, hetkel ei suuda ta omal jalal liikudagi. Djordjevici kahe mängu keskmiseks jäi Eesti liigas 17,5 punkti ning 7 lauapalli.