Indrek Reinboki juhendatav Tallinna Kalev (täisnimega SK RIM/Tallinna Kalev) võttis juhtohjad enda kätte kohe mängu alguses - esimese veerandi järel juhiti 17:13. Roland Prii ja Madis Pärna vedamisel läks Tallinna Kalev 36:33 juhtimisel ka poolajale.

Mustamäel Siili spordihoones toimunud Cramo (täisnimega BC Kalev II) kodumängul jätkas külalismeeskond üllatuslikult mängu dikteerimist ka teisel poolajal ning 2005. aastal Ehitustöörista Eesti meistriks tüürinud Allan Dorbeku meeskond pidi leppima lõpuks kindla kaotusega.

Tallinna Kalevi resultatiivseim oli Roland Prii 16 punktiga (visked väljakult seejuures vaid 15-st 4), Madis Pärn lisas 15 punkti ja 12 lauapalli. Noorteklassis Cramot esindanud Henry Aimre oli samuti lähedal kaksikduublile, visates 13 punkti ning võttes 8 lauapalli. Kõik kolm mängumeest kuulusid eile ka Tallinna Kalevi meistriliiga meeskonda.

Kaotajate tulemuslikeim oli Kristo Mangelsoo 25 punktiga (kaugvisked 14-st 5), Toomas Raadik lisas 16 punkti. Martin Dorbek viskas küll vaid 7 punkti, kuid võttis see-eest 4 lauapalli ja tegi 4 vaheltlõiget. Sarnaselt Tallinna Kalevi kolmele paremale olid ka äsjanimetatud Cramo mängijad eilses meistriliiga mängus väljakul.

BC Kalev II oli tänane kaotus esiliiga vahegrupiturniiril, kus kuus mängu võeti alagrupiturniirilt kaasa, teiseks. Kuna võite on kogutud viis, siis kaheksaliikmelist D-vahegruppi juhitakse ka peale tänast kaotust. SK RIM/Tallinna Kalev on kogunud võrdselt neli võitu ja neli kaotust, millega jagatakse neljandat kohta.