Nagu turniiri nimest näha, pääsesid osalema vaid korraldajate poolt kutsutud meeskonnad ja seetõttu oli loota, et poisse on ees ootamas viis kõrgetasemelist mängu.

Turniiri esimeses mängus olid Virumaa PK poiste vastaseks mitme varasema turniiri ja Euroopa Noorte Korvpalliliiga mängudest tuttav korraldajate MuKi meeskond. Kui nimetatud mängudes oli võitja selgunud üsnagi kohtumiste lõpus, siis seekord õnnestus Virumaa PK poistel turvaline edu saavutada juba mängu varasemas staadiumis. Tasuks võit 70:52. Päeva teises mängus olid meie vastasteks Helsingi MaSu poisid. Tegemist oli meile suhteliselt tundmatu meeskonnaga, kellega oli eelnevalt kohtutud vaid korra kolm aastat tagasi, ja siis saavutatud üsnagi napp võit. Mängu käik aga näitas, et sellest mängust möödunud aja jooksul on Virumaa PK poisid teinud oma arengus tunduvalt suurema edasimineku kui oponendid Soomest. Tasuks võit 74:39.

Ka teist päeva turniiril võis pidada analoogselt esimesele "Soome päevaks", sest vastasteks olid KTP ja HNMKY. Erandiks vaid see, et kummagi meeskonnaga polnud Virumaa PK poisid varem palliplatsil kohtunud. Kui KTP meeskonnaga oli mäng üsnagi tasavägine ja võit saavutati tulemusega 66:44, siis HNMKY meeskonna vastu mängides saadi "seljavõit" tulemusega 74:37.

Ja oligi käes turniiri viimane päev ning ees ootamas turniiri esikohta otsustav mäng, kus vastaseks ei keegi muu kui Moskva CSKA järelkasv. Vaatamata sellele, et Moskva poisid olid võitnud samu vastaseid meist tunduvalt suuremalt, ei laskunud poisid end sellest häirida ja läksid mängule vastu võidumõtetega, vahendab basket.ee.

Ülimalt tasavägise mängu, kus juhtiv pool vahetus või seis oli võrdne kokku 16-l korral, võitsid lõpuks 3-punkti visetes suuremat kindlust (50% vs 10%) näidanud Virumaa PK poisid tulemusega 55:50 (17:17, 18:14, 10:14, 10:5).

Turniiril esikoha saavutanud ja Moskva CSKA üle saavutatud võiduga Lääne-Virumaa korvpalliajalugu teinud meeskonnas mängisid treener Vaido Rego juhendamisel Ander Talu, Sten Saaremäel, Kristofer Veismann, Ander Peiponen, Henri Matikainen, Martin Ojamaa, Robin Kivi, Ranno Lauri ja Kerdo Kivivare.