Lõplikku diagnoosi arstid veel paika pannud pole - kuna Hispaanias on hetkel viimase viiekümne aasta suurim lumeuputus, siis elu kogu riigis seisab ja keegi liikuma ei pääse.

Vene ise jäi asja kommenteerides stoiliseks, nentides: "No mis ikka teha. Selline see profisport on ja nii juhtub. Maailmas on hullemaid asju ka."

Eesti korvpallikoondisel seisab 19.-22. veebruarini Permis ees kolm viimast mängu 2022. aasta EM-valikturniiril Itaalia, Venemaa ja Põhja-Makedoonia vastu. Koroonaviiruse ohu tõttu jäi meie viimane mäng novembri lõpus makedoonlastega ära, sest vastaste ridadest avastati mitmeid koroonapositiivseid mängijaid.

Uudis Vene kohta on seda halvem, et ühe Eesti koondise olulise ja kogenud eesliini mängija turniiril osalemise kohal on nagunii suured küsimärgid - uue nädala algul peaks põlveoperatsioonile siirduma Vilniuse BC Rytases mängiv Kristjan Kitsing, kel esialgse prognoosi järgi kulub taastumiseks üks kuu.

"Puhtmatemaatiliselt on küll lootus paraneda, kuid hetkel ei tahaks küll midagi konkreetset öelda. Tuleb vaadata enesetunde järgi," ütles Kitsing selle nädala keskel Delfile.