Puerto Rico juhtis veel 33:29, kuid avapoolaja viimase seitsme minutiga tegi USA 19:2 vahespurdi ja alustas teist poolaega 48:35 eduseisus. Kohe teise poolaja alguses tegi USA veel ka 12:0 vahespurdi ja mängu saatus oli otsustatud.

Carmelo Anthony viskas ameeriklaste resultatiivsemana 18 punkti, Antawn Jamison lisas 16, Dwyane Wade 14 ning LeBron James ja Joe Johnson 10 punkti. USA mängib Puerto Ricoga uuesti MM-võistluste avamängus 19. augustil.

USA koondises on jäänud sõelale veel 14 korvpallurit, kellest saab MM-ile kaasa võtta 12. Viimati langes rivist välja Amare Stoudemire, kes lahkus meeskonna juurest vigastuse tõttu.

Korvpalli maailmameistrivõistlustel kuuluvad A-alagruppi Argentina, Prantsusmaa, Serbia ja Montenegro, Venetsueela, Nigeeria ja Liibanon. B-grupis on Hispaania, Saksamaa, Angola, Jaapan, Uus-Meremaa ja Panama, C-grupis Leedu, Kreeka, Türgi, Brasiilia, Austraalia ja Katar. D-grupis mängivad USA, Itaalia, Hiina, Puerto Rico, Senegal ja Sloveenia.

MM toimub 19. augustist kuni 3. septembrini Jaapanis.

USA koondise kandidaadid: Gilbert Arenas (Washington), Kirk Hinrich (Chicago), Joe Johnson (Atlanta), Chris Paul (New Orleans/Oklahoma City), Dwyane Wade (Miami), Carmelo Anthony (Denver), Chris Bosh (Toronto), Bruce Bowen (San Antonio), Elton Brand (L.A. Clippers), Shane Battier (Houston), Dwight Howard (Orlando), LeBron James (Cleveland) Antawn Jamison (Washington) ja Brad Miller (Sacramento).