Eidson, kes möödunud hooajal Regal Barcelonas mängis ning mõned aastad tagasi Maccabi Tel Avivi Euroliiga finaali juhtis, viskas Unicsi võidumängus Kalevi vastu meeskonna parimana 18 punkti. Unics asub 8 võidu ja 4 kaotusega alagrupis neljandal kohal. 32-aastane Eidson on panustanud keskmiselt 12,3 punkti, 4,9 lauapalli ja 2,6 söötu.

"Olen põnevil! Meie jaoks on tegemist väga tähtsa mänguga, vajame võitu. Mängisime nendega eelmine kord hästi. Aga ainult esimesel veerandil, kõik järgmised kaotasime. See näitab, et tegemist on hea meeskonnaga. Neil on palju löögijõudu," lausus Eidson intervjuus Delfile. "Peame mängima hea mängu!"

Unics vallandas mõned päevad tagasi peatreeneri ning Kalev/Cramo on alates juhendaja lahkumisest meeskonna esimene vastane. "Treeneri vallandamisel järel saab kahte moodi minna. Mõnikord võtab meeskond ennast kokku ja hakkab hästi mängima, mõnikord vastupidi. Loodetavasti annavad kõik omalt poolt maksimumi."

Unics pidas täna keskpäeval Saku Suurhallis ka pallitreeningu. Eidsoni sõnul oli tegemist väga hea ja korraliku halliga.

Kalev/Cramo kohtub Unicsiga pühapäeval Saku Suurhallis kell 17. Delfist on võimalik kohtumist otseülekandes jälgida.