Teiste seas mängivad ka C1- (sünd. 2000 ja hiljem) ning C2- (sünd. 2001 ja hiljem) vanuseklassi noored. Kõik final-fouris mängivad võistkonnad on tänaseks teada. Mõned esineliku võistkonnad selgusid alles käesoleval nädalal, kuna mitmed pingelised veerandfinaalseeriad läksid kolme mänguni.
Poiste C1-vanuseklassis oli kindlalt juba esineliku koha taganud Tallinna SK RIMi ja Tartu Salva/Rocki võistkonnad. Nende vastased selgusid veerandfinaalidest BC Tarvas/Rakvere SK vs BC Kalev/Viasat (Tallinn) ning Keila KK vs Erkmaa KK (Tartu). Võitudega 2:1 pääsesid nendest paaridest poolfinaali BC Kalev/Viasat ja Erkmaa KK. Mainitud vanus hakkab Pärnus peetavaid finaalmänge mängima laupäeval, 10. mail ja kohamänge pühapäeval.

C2-vanuserühma poiste poolfinaalid algavad 8. mail ja seal pallima hakkavad võistkonnad selgusid eelmisel nädalal. Finaali koha eest hakkavad omavahel võistlema Salva/Rock vs United Loggers Rapla ja BC Tarvas/Rakvere SK vs Pärnu KK Paulus. 9. mail toimuvate kohamängude lõppedes saab teada, kas mõni klubi suutis vastu hakata põhiturniiril ja vahegruppides vaid võite tunnistanud Salva/Rocki võistkonnale.

Tüdrukute C1-vanuses on esimese nelja sekka koha kindlustanud Sillamäe Kalev, kes veerandfinaalis alistas Rapla KK ning Tartu Kalev ja pealinna klubid Audentese SK ning SK Marcus. Kohad poolfinaalis tagati tänu vahegruppides saavutatud edule. Sarnaselt poistele on ka tüdrukute C1-vanuse finaalid 10.-11. mail.

Ainuke vanuseklass, kus veerandfinaale üldse ei toimunudki ja esimesed neli selgusid vahegruppide tabeliseisu järgi, on tüdrukute C2-liiga. Selles vanuses on poolfinaalpaarideks SK Marcus vs KK Paulus ning Tartu Kalev vs Tallinna Kalev.

Põnevad vahegrupi- ja veerandfinaalmängud näitasid, et kõik klubid on enne finaale saavutanud hea mänguvormi ning on tahtmist täis. Tuliseid C-vanuseklasside korvpallilahinguid saab neljapäevast pühapäevani jälgida online statistika vahendusel www.basket.ee leheküljelt ja kohamänge otsepildis Delfi TV vahendusel.