Järgnevalt on toodud lühikokkuvõte SL Õhtulehe koostatud ülevaatest, millises seisus on meeskondade koostamine kaheksas väiksemas klubis.

Aivo Erkmaa juhendatava meistriliiga uue klubi BC Tartu Fausto koosseisu kuuluvad lisaks Tartu noormängijatele ka Sven Pugonen ja Ando Tagamets, samuti Kristo Saage, kes renditakse välja BC Kalevilt. Lisaks Ardo Ärmpalule tahetakse SL Õhtulehe andmetel meeskonda tuua Veljo Varest.

KK Pärnu soovib lisaks Jesper Parvele palgata Andre Pärna. Enamiku klubi tuumikust moodustavad Pärnu ja Rapla noormängijad, treeneriametis on Rapla korvpallikooli üks vedajaid Indrek Ruut.

Dalkia/Nybitis alustavad tuntumatest mängijatest hooaega Kristjan Makke, Priit Silland, Marko Riis, Viljar Veski, Raido Roos, Sten-Timmu Sokk ja Ivar Tulit. Lahkunud on Tanel Sokk, Gregor Arbet, Ales Zivanovic, Vjatšeslav Bogdanov ja Aleksandr Golubev.

Pirita BM-iga on liitumas Marek Noormets, keda ootavad ees tuntumatest nimedest Margus Metstak, Indrek Reinbok, Priit Ilver ja Erki Kivinukk. Treeneri Kalle Klandorfi sooviks on palgata ka Andre Pärn.

BC Rakvere Tarvas alustab uut hooaega ilma suurte nimedeta — peatreener Andres Sõber saab enda käe alla peamiselt kohalikest noormängijatest koosneva meeskonna.

Rapla meeskond loodab jätkata eelmiselgi hooajal samas mänginud meestega ning kohalike noormängijatega.

Noortekoondis/Audentese asemel liigasse naasnud TTÜ loodab eeskätt oma kooli noormängijatele. Peatreeneri ametisse asub Priit Vene.

Valga Welg/Kolmvedu rivistusse siirdub kolm Tartu Rocki särki kandnud meest — Toomas Kandimaa, Heiko Rannula ja Antti Vasar. Ees ootavad juba vennad Toomas ja Jaanus Liivak, Vallo Reinkort ja Andrus Renter.