Mängud Gruusiaga leiavad aset Paides. Kolmapäeval on alguskellaaeg E-Piima Spordihoones kell 17, neljapäeval pannakse pall mängu juba kell 11.

Enne 15. kuupäeval Kreekas Halkidas algavat B-divisjoni EMi peab Eesti U20 koondis veel lisaks kaks kontrollmängu. 10.-ja 11. juulil, vahetult enne ärasõitu, on Eesti vastaseks Tallinnas Rootsi koondis.

Hiljuti tegi koondis lühiturnee Lätti ja Leetu; kahele kaotusele (Leedult 62:81, Lätilt 48:73) lisaks osutasid mängud mitmetele vajakajäämistele, nõrkadele kohtadele. Milline oli resümee eelmistest mängudest?

“Meie esimesed kontrollmängud ja selles mõttes õnnestunud, et nägime ära, kus peame paremaks saama, mis on nõrgad kohad. Tugevate vastastega ongi alguses hea mängida, näidatakse nõrkused kohe kätte. Sai mängijaid katsetada, kahjuks üks mängija oli küll puudu, aga põhimõtteliselt õnnestunud reis, ja nägime võitluslikke mänge. Tulemusele ei panekski nii palju sellistes kohtumistes rõhku. Võistkonna kohta sai piisavalt infot ja seega võib öelda küll, et reis täitis kindlasti oma eesmärki,” ütles lühikese tuuri kokkuvõtteks peatreener Indrek Visnapuu.

Võrreldes "lõunaosariikide" turneega lisanduvad nüüd koosseisu Ivo Van Tamm ja Silver Jurno, eemale jääb Artur Arhangelski.

Eesti koosseis mängudeks Gruusiaga:

Kregor Hermet
Heivo Parrol
Madis Soodla
Taavi Jurkatamm
Mihkel Kirves
Karl Jürjens
Karl-Johan Lips
Ivalo Pajumets
Sander Viilup
Norman Käbin
Siim-Markus Post
Ivo Van Tamm
Silver Jurno

Peatreener Indrek Visnapuu
Treener Raido Rebane
Treener Margo Tali