Eesti jaoks hea alguse saanud mängus läks sellest hoolimata Island avaveerandi lõpuks ette ning ei andnud eduseisu lõpusireenini käest, hoolimata sellest, et eestlased vähendasid vahepeal suureks paisunud kaotusseisu viimasel minutil kahele silmale.

Eesti edukaimana tõi Taavi Jurkatamm 15 punkti, 7 lauapalli ja 4 korvisöötu, Kregor Hermet lisas 12 punkti. Kahekohalise summa said täis veel Siim-Markus Post, Madis Soodla ning Karl-Robin Jürjens.

"Alguses olid ohjad meie käes. Esimese veerandi lõpu vahetustega läksin alt - uskusin, et see ei riku rütmi, kuid nii siiski läks. Sealt jäimegi tagaajajarolli," sõnas koondise peatreener Indrek Visnapuu.

"Ülejäänud mängu kokkuvõtteks - mingid asjad tegime väga kenasti ära, mingid asjad jäid vajaka. Tunda andis meie tagamängijate vähesus. Meil on hulk ääremängijaid, aga ei ole eriti tagamängijaid."

"Kaks samat stiili mängivat meeskonda mängisid ja võitis see, kes paremini realiseeris oma võimalused. Meil jäi puudu."

Hea partii teinud Taavi Jurkatamm tähendas: "Kaotasime enesekindluse pärast esimest veerandit. Oma vigadest andsime initsiatiivi terveks mänguks neile. Kahju."

"Mis puutub maa-alasse, siis me ei ole selle vastu väga palju mänginud. Gruusia proovis maa-ala kontrollmängus küll, aga seda kogemust on meil ausalt öeldes vähe. Nõrk koht. Kokkuvõtteks aga: liiga palju lootsime kaugvisetele, vabavisked tabasid väga kehvasti ning enesekindlusest tuli puudu."

Eesti jaoks oli tegu turniiri teise kaotusega - avamängus langeti eduseisust Venemaale.