Teise koha sai Ukraina klubi Tšerkassõ Mavpi ja kolmanda BS Aisciai Leedust. T.Soku KK pidi kodusel etapil leppima 6. kohaga, kuigi enne viimast mängu oli veel võimalus heidelda 3. koha eest. T.Soku Korvpallikooli parimaks mängijaks turniiril tunnistati Ivo Van Tamm.

A.Sabonise Korvpallikool ja Tšerkassõ Mavpi läbisid mõlemad Tallinna etapi kaotuseta. EYBL-i võistlussüsteemis mängivad kõik võistkonnad kõigiga ühe korra hooaja jooksul läbi, et aga Sabonis ja Mavpi Tallinnas omavahel ei mänginud loeti üleüldist korvide vahet ning see andis paremuse leedulastele.

Mart Uuehendriku juhendatav T. Soku Korvpallikooli meeskond võitis avapäeval Moskva Trintat 54:47 (Kristofer Kurvits 17 - Vladislav Stratelev 14) ja Leedu klubi BC Tornadot 50:38 (Ivo Van Tamm 10 - Lukas Piliponis 13).

Teisel päeval kaotati vastastele, kes mõlemad läbisid Tallinna etapi kaotuseta: Tšerkassõ Mavpile 59:68 (Hendrik Heinla 11p - Sviatoslav Mykhailiuk 23p) ning A.Sabonise Korvpallikoolile 57:88 (Ivo Van Tamm 19 – Kristupas Zemaitis 15p).

Pühapäeval mängisid etapi viimases mängus kolmandale kohale T.Soku KK ja BS Aisciai. T.Soku KK pidi tunnistama leedulaste 64:52 paremust ning lõpetas etapi 6. kohaga. Aisciaile tähendas 12-punktiline võit kolmandat kohta teise Kaunase klubi BC Tornado ees. Soku meeskond aga lõpetas koduse etapi 6. kohaga. Aisciai vastu viskasid Ivo Van Tamm 15 ja Kristofer Kurvits 10 punkti. Leedukate resultatiivseim oli turniiri viisikusse valitud Lukas Tumpa 12 punktiga.

Tallinna etapi paremusjärjestus:

1. A. Sabonis BS 5-0 (treener Dalius Lubys)

2. Tšerkassõ Mavpi 5-0 (tr Maksym Mikhelson)

3. BS Aisciai 3-2 (tr Raimondas Zakrys)

4. BC Tornado 3-2 (tr Giedrius Zibenas)

5. BC YMCA Lahti 2-3 (tr Arttu Mannelin)

6. T. Soku KK 2-3 (tr Mart Uuehendrik)

7. BS Trinta 0-5 (Alexander Antipov)

8. BC Spartak Primorje 0-5 (tr Aleksei Vasilev)