Karp ütles, et tahab näha Kuusmaad jätkamas TYCO Rapla peatreeneri ametis, lepingut temaga pole aga veel sõlmitud. „Oleme ajanud Aivariga klubi sisulisi asju, eeskätt, kellega järgmisel hooajal mängida,“ sõnas TYCO Rapla tegevjuht.

Karp rääkis, et nad soovivad enamikku eelmisel hooajal meeskonnas olnud korvpallureid alles hoida.

„Olen näinud Rait-Riivo Laanet, Sven Kaldret ja Martin Paasojat iga päev treenimas,“ nentis ta. „Eks Laane ja Kaldre teevad ka jõupingutusi, et saada välisklubisse. See pole aga ilmselt lihtne. Samuti tahame koostööd jätkata Martin Dorbekuga, kel on kehtiv leping Kalev/Cramoga. Olukorras, kus pole teada, kuidas Kalev/Cramo edasi tegutseb, ei saa me ka Dorbeku osas veel midagi kindlat öelda.“

Kevadest saadik on TYCO Raplaga harjutanud Janar Soo, kel jäi möödunud hooaeg põlvetrauma tõttu vahele. „Arvestame Sooga,“ ütles Karp. „Samuti U-20 Eesti koondisesse kuuluvate Hendrik Ruudu ja Kaarel Traumanniga.“

Eelmisel hooajal TYCO Rapla meeskonnas pallinud kahest välismaalasest soovib Karp lepingut uuendada Žiga Fifoltiga, kes kuulub Sloveenia B-koondisesse. Serblast Dušan Sisicit ei kavatseta aga enam palgata.

Karp lisas, et nad on huvitatud ka Andre Pärna kaasamisest. „Kui Pärna jalg saab terveks ja ta tahab edasi mängida, siis soovime talle lepingut pakkuda,“ sõnas TYCO Rapla tegevjuht.