Pärast lühivisiiti kodumaale saabub 211 cm pikkune mängija tagasi Raplasse täna, 21.augusti, õhtupoolikul. Ülejäänud meeskond jõuab Jõulumäe treeninglaagrist tagasi homme ning ühine ettevalmistus hooajaks jätkub.

TYCO Rapla meeskonna peatreener Indrek Ruut koheselt Fifoltile ülikõrgeid ootusi ei aseta, kuid pikemas perspektiivis ootab Ruut, et sloveen hakkab kandma meeskonnas väga kõrget rolli. „Hooaja esimeses pooles ei saa talt ridamisi kaksikduubleid oodata. Kuid üks on selge, tegemist on väga võimeka ja perspektiivika mängumehega, kellest paari kuu pärast on meeskonnale kindlasti palju abi,“ lausus Ruut.

Juba 8. klassist alates on Fifolt kuulunud Sloveenia eliitklubi Krka süsteemi. Möödunud hooaja veetis ta laenulepingu alusel teises kodumaa klubis Grosuplje. „Fifoltil oli Sloveenias sama probleem, mis mitmetel andekamatel Eesti mängijatelgi – sattus noorelt suurklubi vaatevälja, kuid ei omanud veel piisavalt kogemust, et mänguaega teenida. Seega leidis ta Rapla klubis hea võimaluse kvaliteetselt treenida ning ühtlasi ka mängukogemust saada“, selgitas TYCO Rapla esindaja Jaak Karp noore sloveeni Raplasse siirdumise tagamaid. „Talle meeldis selle nädala jooksul kõik, mis ta Raplas treenides nägi ja koges“, lisas Karp.

Rapla sõlmib Fifoltiga 3-aastase lepingu.