Tartu meeskonnas on järgmiseks hooajaks leping olemas viiel mängijal: Janar Taltsil, Augustas Pečiukevičiusel, Marek Doroninil, Kent-Kaarel Venel ja Kristen Meisteril. Kas nad kõik Rockis ka jätkavad on esialgu lahtine.

"Meie esmane eesmärk on mängijate ees võetud kohustused täita. Ükskõik, milliseks kujuneb maksusüsteem. Riigi poolt oleks vaja samas võimalikult kiirelt saada igakülgset abi erinevates maksuküsimustes, aga seda ei kipu tulema. Nii on väga raske otsustega edasi minna," sõnas Delfile Rocki mänedžer Meelis Pastak.

Kas suurepärase hooaja teinud Pečiukevičius ikka jääb Tartusse või on leedulast keeruline kinni hoida? "Jõuga ei taha me kedagi kinni hoida, sest siis pole mängija motiveeritud ja tulu ei tõuse sellest kellelegi. Augustasel on lepingus väljaostu klausel sees ja see tähendab, et kui tal tekib sportlikult või finantsiliselt väga hea variant lahkuda, saab ta seda teha. Hooaja käigus tema vastu huvi tunti, kuid ühtegi konkreetset pakkumist minu teada lauale ei pandud," valgustas Pastak leedulasega seonduvat.

Tartu Ülikool/Rocki peatreenerile Gert Kullamäe on klubi poolt tehtud ettepanek samas ametis jätkata.