Rocki resultatiivseim oli kolm kaugviset tabanud Justin Ingram 17 punktiga, Marek Doronin lisas 12 ja Silver Leppik 10 punkti.

Kaheksa mehega mänginud TTÜ tulemuslikum oli Madis Saarmets 14 punkti ja 7 lauapalliga.

TÜ/Rocki peatreener Gert Kullamäe sõnul tegi enim peavalu rünnaku pool. „Kaitsega võib enam-vähem rahul olla, aga rünnaku pool oli suur probleem. Võib-olla oli see tingitud sellest, et võtsime kasutusele mõningad uued asjad ja see tekitas ebakõla. Aga ilmselgelt mõni mees täna ebaõnnestus,“ sõnas Kullamäe.

„Plaan oli mängida kümne mehega, kuna Timol Eichfussil on jalg haige ja Egidijus Dimsa oli paar päeva palavikus ja trenni ei teinud, siis tahtsin hoida neid reedeks. Aga mängu seis ja olemus nõudis, et nad tuleb väljakule saata ja õigustasid täielikult ja tulid mängu hästi. TTÜ oli kohal väheste meestega, aga vaatamata sellele mängisid väga tublilt, mõjus neile just võib-olla hästi.“

Rockil on nüüd täisedu 20 võitu, järgnevad Rakvere Tarvas (13 võitu - 3 kaotust), Kalev/Cramo (14-4), TTÜ (9-11), Valga (8-11), Pärnu (6-11), Rapla (7-13), Kalev (4-14) ja HITO 1-15).