Vilniuse Lietuvos rytase süsteemist pärit mängija on esindanud ka Kaunase Aisciai meeskonda hooajal 2009-2010 ning mänginud kaks aastat Vilniuse Sakalais. 2011. aastal kuulus ta ka U20 Euroopa meistriks tulnud Leedu koondisesse, kus kogus keskmiselt 10,1 punkti, 3,4 lauapalli ning 3,7 korvisöötu. Sel suvel esindas Peciukevicius Leedut Universiaadil Kaasanis.

Peciukevicius mängis eelmisel hooajal Pärnu eest G4S KMLis 31 mängu ja kogus keskmiselt 31 mänguminutiga 16,2 punkti (liiga paremuselt kolmas näitaja), andis 5,3 söötu (liigas teine tulemus) ja võttis 6,2 lauapalli. Mees valiti ka detsembrikuus liiga parimaks mängijaks.

Balti liiga 14 mängus olid näitajad sarnased – keskmiselt 33 mänguminutiga 15,1 punkti, 5,7 söötu ja 5,6 lauapalli. Hooaja parim esitus oli veebruaris Riia Baronsi vastu, kus ta kogus 32 punkti, 10 korvisöötu ja seitse lauapalli - mängu efektiivsuse näitaja 52 on Balti liiga kõigi aegade rekord.

TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul oodatakse mehelt korralikke esitusi. „Tema eelmine hooaeg Pärnus näitas, et mees võiks olla valmis järgmiseks sammuks. Praeguses koosseisus hakkab ta jagama mänguaega ameeriklase Vincent Simpsoniga,“ ütles Kullamäe.

Augustas Peciukeviciusega sõlmiti kaheaastane leping.

Lähiajal loodetakse allkirjastada lepingud ka vabade positsioonide täitmiseks ning välismaist täiendust otsitakse eelkõige korvialusesse tsooni.