Noorematest meestest on võistkonna tegemisse kaasatud Eesti U20 koondislased Kristen Meister ja Kent-Kaarel Vene.

Ameeriklane Vincent Simpson on 1988. aastal sündinud 185cm pikkune mängujuht, kes on pallinud Saksamaa, Ungari ja Slovakkia liigades. Eelmist hooaega alustas Simpson Ungaris Kormendi võistkonnas ning mehe keskmised näitajad Ungari liigas olid 30 mänguminutiga 9,8 punkti ja 3,4 söötu mängus. Eurochallenge viies mängus kogus Simpson sarnased näitajad – 27 minutiga 9,6 punkti ja 1,4 söötu.

Jaanuaris, pärast Eurochallenge mängude lõppu, vahetas Simpson klubi ning liitus Slovakkia meeskonnaga Komarno. Hooaeg lõppes seitsmendas finaalmängus napi kaotusega Inter Bratislavale ning Simpsoni näitajad 24 mänguga olid keskmiselt 22 minutit mänguaega ning selle ajaga 10,9 punkti ja 3,7 korvisöötu.

Lisaks mängujuhile sõlmis TÜ/Rock lepingud ka kolme eelmisel hooajal Rocki särgis mänginud mehega. Endiselt täidab Rockis suure ääre kohta koondislane Timo Eichfuss, kellele see on kuues hooaega Tartus. Väikse ääre positsioonil jätkavad Tanel Kurbas ja Marek Doronin. Kurbasele on algav hooaeg neljas rockiaasta ning Rocki tugitalale ja eelmisel hooajal kaptenipaela kandnud Marek Doroninile on algav hooaeg juba 16. Tartus.

Noorematest mängijatest on Rocki tegemistesse kaasatud kaks Eesti U20 koondise mängijat. Rocki Korvpallikoolist on järgmise sammu edasi teinud 19-aastane Kristen Meister, kelle eelmise hooaja esiliiga näitajateks olid 27 minutiga 16,4 punkti ja 4,7 lauapalli. Lisaks temale tõmbab Rocki särgi selga Kent-Kaarel Vene, kes viimased aastad on veetnud vanema venna Siim-Sande Vene eeskujul Leedus ning mänginud seal Zalgiris-Sabonio meeskonnas Leedu esiliigas.

Lisaks uutele mängijatele on TÜ/Rockil on eelmisest hooajast sõlmitud leping ka keskmängija Joosep Toomega. Võistkonda juhendab jätkuvalt Gert Kullamäe ning abitreenerina jätkab Toomas Kandimaa. Meeskonna füsioterapeut on Martin Vahimets ning heasse füüsilisse konditsiooni aitab mehi viia Peep Päll.

Meeskonna komplekteerimine jätkub ning sihikul on nii Eesti koondise mängijaid kui täiendused piiri tagant.